Romy gaat voor Linda volgens haar heeft ze veel motivatie en wil ze echt in Utopia zijn

Romy gaat voor Linda volgens haar heeft ze veel motivatie en wil ze echt in Utopia zijn

Afgelopen avond verzorgen Linda en Romy samen de koeien. Al snel komt de eliminatie ter sprake. Linda is samen met René genomineerd en loopt daardoor kans Utopia te moeten verlaten. Romy heeft al aangegeven haar positieve stem aan Linda te zullen geven en benadrukt dit afgelopen avond nogmaals. Jij zit nog vol vuur legt ze haar uit. Volgens Romy heeft Linda veel motivatie en wil zij echt in Utopia blijven. En ik vind ook dat mensen daarnaar moeten kijken gaat ze verder. En vertelt dat ze hoopt dat er morgen niet alleen maar tactisch gestemd zal worden maar dat de bewoners, net zoals zij zullen kijken naar wie echt wil blijven. Linda is blij met Romy haar woorden maar voelt toch ook de spanning. Ik ben heel benieuwd wat Beau gaat doen voegt ze eraan toe doelend op het feit dat de stem van Beau mogelijk bepalend zal zijn. Wie zal Utopia uiteindelijk moeten verlaten? We gaan er vandaag achter komen en uiteraard komen we erop terug.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *