Demi vreest dat haar zus en zij een makkelijk doelwit zijn voor de komende nominatie

Demi vreest dat haar zus en zij een makkelijk doelwit zijn voor de komende nominatie

Demi en Fay hebben een hoop kritiek gekregen op hun stemmen op Linda, vooral van Ivan. Afgelopen avond trekken de twee zich terug in de boot om dit te bespreken. Fay vindt het vreemd dat er zo moeilijk wordt gedaan over wat zij gestemd hebben. Bas en Beau komen weg met op wie ze stemmen en wij krijgen de volle laag zegt ze al zuchtend. Volgens Demi komt dat omdat zij samen met Chipp een sterk front vormen. Wij zijn een makkelijk doelwit legt ze verder uit. Fay blijft erbij dat zij terecht op Linda heeft gestemd. Ik heb gestemd wat voor mij goed voelt benadrukt ze. De twee zijn het erover eens dat het wederom een hele spannende strijd zal worden. Als Linda niet weggaat zijn wij volgende week aan de beurt vermoedt Demi. De tweeling is het erover eens dat ze moeten genieten van elk moment in Utopia nu het nog kan. Elke dag is mooi meegenomen, we moeten er een feestje van maken sluit Demi af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *