Baldr vindt het heel toevallig dat René genomineerd is net nadat José Utopia verlaten heeft

Baldr vindt het heel toevallig dat René genomineerd is net nadat José Utopia verlaten heeft

Samen met Baldr bespreekt René in het cordwood onder het genot van een biertje de stemmingen en de bewoners. René begrijpt niet waarom sommige bewoners op hem hebben gestemd. Baldr heeft twijfels bij de stemmingen en vraagt René of hij met Chipp een deal heeft gemaakt zodat hij naar huis kan. Baldr vindt het namelijk heel toevallig dat José vorige week naar huis moest en nu misschien René. René verzekert hem dat hij niks heeft afgesproken en zegt dat ook hij er helemaal niks van snapt. De twee bespreken daarna wie ze wel en niet kunnen vertrouwen en hoe het nu verder moet. René weet niet hoe de eliminatie gaat lopen maar vertrouwt duidelijk niet al zijn mede bewoners. Ik zie het morgen wel sluit René het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *