De bewoners houden een afscheidsfeestje voor René en Linda

De bewoners houden een afscheidsfeestje voor René en Linda

Linda en René hebben tijdens de nominatie de meeste stemmen gekregen, wat ervoor zorgt dat zij in de gevarenzone zitten. Een van hen zal Utopia dus moeten verlaten. Omdat het voor een van hen de laatste avond in Utopia is hebben de overige bewoners een klein afscheidsfeestje georganiseerd. Iedereen verzamelt zich in de loods rondom de beamer, waar een presentatie wordt getoond vol foto’s van Linda en René. Laten we gezellig kijken en een drankje drinken legt Romy uit aan de twee genomineerden. Er wordt hard gelachen bij het zien van alle leuke foto’s maar aan de gezichten van Linda en René is te zien dat ze het spannend vinden. Voor wie zal het de laatste avond in de mini samenleving zijn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *