Linda probeert Baldr te overtuigen een positieve stem op haar uit te brengen

Linda probeert Baldr te overtuigen een positieve stem op haar uit te brengen

Na het afscheidsfeestje dat vooral bij Linda zorgde voor veel emotie, gaat ze op aanraden van Madilia en Ivan het gesprek aan met Bas en Baldr. Laat het niet afhangen van een stem drukt Ivan haar op het hart. Wanneer Linda op Bas afstapt merkt ze direct dat hij niet erg openstaat voor een gesprek en daarom richt ze zich op Baldr. Wanneer de twee samen een rondje buiten lopen geeft Linda hem aan dat ze nog lang niet klaar is in Utopia. Voor Baldr voelt de keuze die hij morgen moet maken tussen Linda en René heel onwerkelijk. Baldr vindt het lastig dat hij iemand de kans moet ontnemen om door te gaan, helemaal omdat hij zowel Linda als René graag mag. Hoewel Linda hem op het hart blijft drukken dat ze nog niet klaar is om Utopia te verlaten, weerhoudt Baldr zichzelf ervan zijn keuze nu al te maken. Op wie zal Baldr morgen stemmen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *