Ivan en Rienk hebben een nachtelijke ruzie

Ivan en Rienk hebben een nachtelijke ruzie

Gisteren net voor de nominaties, heeft Rienk wederom aan de groep gevraagd of hij in Utopia mag blijven. De groep vond dit prima maar Ivan had hier wel wat over te zeggen. Hij vindt namelijk dat Rienk zich teveel met het spel bemoeit en mensen beïnvloedt. Als je dat nog een keer doet mag je volgende week weg zei hij toen. Na middernacht komen Ivan en Rienk hierop terug als Rienk Ivan ongevraagd advies geeft over de eliminatie. Als gauw belanden ze in een discussie. Je bent hier voor Utopia niet voor een f*cking spel, Rienk schreeuwt Ivan. Bemoei je niet met het spel en dat doe je wel gaat hij boos verder. Ik ga weg antwoordt Rienk zachtjes. Volgens Ivan is dit dan zijn eigen keus maar Rienk ziet dit anders. Hij voelt zich gedwongen. Dit maakt Ivan nog kwader. Bemoei je gewoon niet met het spel roept hij kwaad waarna hij Rienk erop wijst dat hij niet bezig is met het creëren van de ideale samenleving. Je hangt een clown uit en je beïnvloedt mensen raast hij verder. En je zegt dat je hier uit liefde bent, nou ik voel je liefde niet benadrukt hij. De twee staan nog een tijdje tegenover elkaar. Bemoei je niet met mij geeft Rienk als weerwoord. Ivan benadrukt nogmaals dat hij volgende week, als Rienk niet verandert, zal aangeven dat hij niet langer wil dat Rienk blijft. Moet je doen reageert Rienk.  Zal het nog goed komen tussen de twee?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Corry Weijermans at 13:11

    Zoals Rienk zich gedraagt zo gedraag je je niet als gast. Maar Rienk geniet volle teugen van het luxe leven daar, die heeft geen zin om weer de straat op te gaan. Rienk is ongelofelijk tegenstrijdig in wat hij allemaal zegt en wat hij vervolgens doet! Die hele Rienk moet gewoon weg uit Utopia zoals ook afgesproken was. Hij zou Utopia verlaten als de finale begon en die is allang begonnen, dus wat doet hij nog daar buiten het feit dat hij partijdig is en zich overal mee bemoeit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *