René en Linda zijn erg gespannen voor de naderende eliminatie ronde

René en Linda zijn erg gespannen voor de naderende eliminatie ronde

Een nieuwe dag is alweer even aan de gang en vandaag is het een extra spannende dag. Vandaag wordt er namelijk besloten welke genomineerde, Linda of René naar huis moet. De spanning is voelbaar.

Als Rienk René tegen komt vraagt hij of hij heeft kunnen slapen.  Nee, lastig antwoordt René waarna hij uitlegt dat hij gisteren boos was. Ook al had hij verwacht dat hij deze week op de bank zou komen, begrijpt hij niet waarom. Waarom vraagt hij zich hardop af. Omdat er twee mensen op moeten komen reageert Rienk koeltjes. Ook voelt René behoorlijk veel spanning. Dit zijn zenuwslopende uren legt hij verder uit. Samen met Rienk speculeert René wat hij als eerste gaat doen als hij Utopia daadwerkelijk moet verlaten. Maar zover is het nog niet.

Ook Linda heeft last van spanningen. Ze bespreekt dit met Romy. Het hangt volgens Linda allemaal van Baldr af. En heeft bij zo veel mogelijk bewoners geïnventariseerd op wie zij gaan stemmen. Ik krijg hem in ieder geval van jou, Cemal, Billy, Madilia, Mehmet en Ivan gaat ze verder. Bas kan Linda moeilijk pijlen, ook al heeft ze afgelopen avond een gesprek met hem gehad. Als hij tactisch stemt, kiest hij voor René gaat Linda verder. Ook de stem van Beau kunnen Romy en Linda niet plaatsen. Linda en Beau hebben de laatste tijd een paar problemen gehad. Ik weet niet of zij zich daaroverheen kan zetten zucht Linda. Ook de rest van de bewoners komt ter sprake. Het beloofd een spannende eliminatieronde te worden!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *