Rienk wil zich niks laten verbieden dan moet de groep hem maar wegsturen

Rienk wil zich niks laten verbieden dan moet de groep hem maar wegsturen

René en Rienk hebben het over de stemmingen als ter sprake komt dat een aantal bewoners niet wil dat Rienk zich hiermee bemoeit. Dan moet je dat ook niet doen zegt René. Rienk is het hier niet helemaal mee eens. Ik hou voor me wat ik voorspel maar sommige mensen willen niet eens dat ik het woord stemmen in mijn mond neem legt hij verder uit. Dan moet je daar ver vandaan blijven antwoordt René weer droog. F*ck off! roept Rienk dan boos. Hij vindt het onmogelijk om zich geheel af te sluiten van de nominaties en eliminaties. Daarbij laat ik me niet vertellen wat ik wel en niet mag zeggen. Dan moeten ze me maar wegsturen gaat hij geïrriteerd verder. Rienk is dan ook niet van plan om te beloven dat hij zich niet met de nominaties zal bemoeien. Want dan breek ik mijn woord sluit hij af

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *