Madillia heeft een verrassing voor de zeer gespannen Linda

Madillia heeft een verrassing voor de zeer gespannen Linda

Madilia besluit Linda extra in de watten te leggen. Mogelijk is het ook haar laatste dag in Utopia. Daarom heeft ze als verrassing een picknick voor haar klaargemaakt. Als alles klaar staat roept ze Linda bij zich en kan de picknick in het zonnetje beginnen. Linda is overduidelijk blij met de verrassing en reageert enthousiast. Wat heb je allemaal neergezet? Wil je me aan het huilen maken? vraagt ze emotioneel aan Madilia. Madilia zegt haar dat ze wat leuks voor Linda wilde organiseren omdat het zo’n spannende dag is. Ik sta altijd achter je legt ze verder uit. Linda is zichtbaar aangedaan en bedankt haar voor het lieve gebaar. Samen met Madilia en Ivan geniet ze van het eten.

Wat later zit Linda al voor langere tijd te huilen. Hier en daar ziet ze groepjes ontstaan en ze weet donders goed waar de gesprekken over gaan. Cemal heeft heel lang met Baldr zitten praten concludeert Linda. Maar ik ben het meest benieuwd wat Beau gaat doen gaat Linda verder. Madilia vindt dat als Beau niet voor Linda kiest, ze een wraakzuchtig persoon is. Dan onthoudt ze veel te veel dingen gaat ze verder. Toch kunnen de twee dames het zich niet voorstellen dat Beau niet voor Linda kiest. Wat heeft ze nou met René vraagt Madilia. Ik kan het met gewoon niet voorstellen vult ze vervolgens aan. Of de dames gelijk krijgen dat moet nog blijken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *