Beau en Baldr hebben een goed gesprek over de eliminatie

Beau en Baldr hebben een goed gesprek over de eliminatie

Vandaag moeten de bewoners kiezen wie ze het liefst in Utopia willen houden, Linda of René. Voor een aantal bewoners is de keuze al duidelijk maar er zijn ook een aantal bewoners die nog behoorlijk twijfelen. Zo ook Baldr en Beau. De twee zoeken elkaar op in het huisje van Beau om hun twijfels met elkaar te bespreken. Baldr laat weten dat hij zijn amulet wil geven aan René maar dat hij door een goed gesprek met Cemal wel aan het denken is gezet. En vertelt dat hij wil kiezen voor iemand die voor 100% in Utopia wil blijven en dat hij niet zeker weet of René dat wel wil. Anderzijds is het zijn maatje en wil hij hem steunen. Voor nu gaat mijn stem nog naar René maar ik wil het wel met hem bespreken legt hij verder uit aan Beau.

Beau heeft het ook moeilijk met de keuze. Een paar weken geleden zou ik voor Linda door het vuur zijn gegaan vertelt ze aan Baldr. Maar door alles wat er de afgelopen dagen gebeurd is weet Beau niet of ze nog wel op Linda wil stemmen. Hoe zij en Madilia over me gepraat hebben heeft me pijn gedaan legt ze verder uit. Ook heeft ze het idee dat het haar zou kunnen helpen om de twee vriendinnen uit elkaar te halen. Baldr en Beau hebben een lang gesprek maar echt duidelijkheid over op wie ze zullen stemmen hebben ze nog niet. Een ding besluiten ze wel. Ze vertrouwen elkaar en weinig anderen. Jij bent de enige die ik vertrouw geeft Beau aan. Let’s stick together vervolgd ze waarna ze elkaar een boks geven.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. we gaan naar de vijde dimensie at 15:09

    overdreven veel haat van beau naar linda toe en groots van baldr om linda niet weg te stemmen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *