Baldr heeft het plan om een positieve stem aan René te geven

Baldr heeft het plan om een positieve stem aan René te geven

Baldr weet nog niet helemaal zeker op wie hij zal stemmen en daarom besluit hij verhaal te halen bij René. Ik hoorde van Cemal dat jij tevreden bent met een zesde plek en daar schrok ik een beetje van begint Baldr het gesprek. Volgens René heeft hij dit gezegd omdat hij het minstens tot een zesde plek wil schoppen. Baldr geeft aan dat Cemal zich door deze uitspraak van René heeft laten beïnvloeden en dat is iets waar René van schrikt. Ik heb gezegd dat ik wil blijven want ik heb genoeg te doen legt hij uit. Je wilt toch winnen of niet vraagt Baldr hem direct. Ja antwoordt René. Maar niet ten koste van alles benadrukt hij. Baldr adviseert René om niet meer uit te spreken dat hij tevreden zou zijn met een zesde plek. Want daarmee haal je de drempel weg en zul je stemmen krijgen om te vertrekken legt hij verder uit. Ook hijzelf twijfelde hierdoor aan René zijn  motivatie. De twee praten nog even verder en Baldr geeft aan dat het niet meer dan logisch is dat René zijn stem krijgt. Jij hebt mij geholpen en ik vind dat ik bij je in het krijt sta vervolgd hij. Maar adviseert René wel om met Cemal te gaan praten, om eens te vragen hoe het zit.

Wat later gaat Baldr naar genomineerde Linda. Baldr legt uit dat hij het een hele moeilijke beslissing vindt maar dat zijn positieve stem naar René gaat. Ik vind jullie allebei harde werkers en ik zie bij jullie allebei plus en minpunten voegt hij eraan toe. Maar hij legt ook uit dat hij vindt dat René bij hem in het krijt staat en dat daarom zijn voorkeur naar René gaat. En dat is niet omdat ik wil dat jij naar huis gaat gaat hij verder. Linda luistert Baldr zijn verhaal en geeft aan dat ze waarschijnlijk hetzelfde had gedaan. Ik heb vorige week ook voor mijn vriendin gekozen zegt ze. Baldr geeft daarna aan dat hij denkt dat het gelijkspel gaat worden straks. Als alles klopt zoals we het bedacht hebben gaat de stemming straks geen doorslag geven voorspelt hij. De twee praten nog even verder over wat er zal gebeuren.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *