René verzekert Cemal dat hij Utopia wil winnen

René verzekert Cemal dat hij Utopia wil winnen

Op aanraden van Baldr besluit René met Cemal te gaan praten. Eerder heeft Cemal René namelijk horen zeggen dat hij tevreden is met een zesde plek. Dit is voor Cemal reden genoeg om René niet in het spel te houden. René bedoelde dit echter heel anders en wil de boel rechtzetten. Natuurlijk wil ik winnen legt René hem uit. Maar niet ten koste van alles benadrukt hij verder waarna hij uitlegt dat hij niet het type is dat van de daken schreeuwt wat hij wil. Ook ontkracht René de opmerking die hij gemaakt zou hebben over dat hij blij is als hij zesde wordt. Ik wil in ieder geval zesde worden maar ik eindig liever hoger verzekert hij. Cemal luistert naar wat René te zeggen heeft en zegt dat hij het lastig vindt. Volg je gevoel adviseert René hem en dit is dan ook wat Cemal gaat doen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *