De twijfels bij Baldr rondom de eliminatie slaan toe

De twijfels bij Baldr rondom de eliminatie slaan toe

Linda en Baldr hebben lang zitten praten en Baldr heeft Linda laten weten dat hij op René zal stemmen. Dit nieuws komt hard binnen bij Linda en ze wordt uiteindelijk emotioneel. Je maakt het me niet makkelijk Linda laat Baldr haar vervolgens weten. Ik wil gewoon nog niet weg huilt Linda. Baldr geeft aan nog eenmaal te willen praten met René. Dat gesprek zal naar eigen zeggen zijn keuze bepalen. Nadat Baldr aan Linda heeft verteld dat hij zijn positieve stem aan René zal geven, komt Ivan naar hem toe om met hem te praten. Hoeveel gesprekken heb je nodig om een beslissing te maken man? vraagt hij aan Baldr. Ik word gek antwoordt Baldr vertwijfeld. Ivan geeft aan dat hij bang is dat het plan van de drieling zal lukken als Baldr René in Utopia houdt. En dan heb je het gezien, maar er niks aan gedaan gaat hij verder. Dit schiet bij Baldr in het verkeerde keelgat. Dat is het punt waar ik moeite mee heb, dat ik nu moet kiezen om wat jij zegt legt hij uit. Ivan vertelt daarna hoe hij tegen de situatie aankijkt, maar besluit de keuze al snel bij Baldr te leggen. Ik hoop dat je de juiste beslissing maakt drukt hij hem op het hart.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *