Kiest Baldr toch voor Linda? Beau probeert hem te overtuigen dat niet te doen

Kiest Baldr toch voor Linda? Beau probeert hem te overtuigen dat niet te doen

Niet alleen voor Linda en René is het een spannende dag. Ook de andere bewoners hebben moeite met het maken van een keuze. Baldr lijkt het hier het zwaarst mee te hebben. Hij kan het zowel met René als met Linda goed vinden en hij twijfelt dan ook enorm. Elke keer als het hij voor zichzelf de keuze maakt wordt hij weer door een gesprek aan het denken gezet. Na zijn gesprek met Ivan zijn de twijfels groot en Baldr besluit dit met Beau te bespreken. Ik denk dat ik toch op Linda moet stemmen en ik vind dat jij dat ook moet doet zegt Baldr. Beau schrikt hier van omdat de twee vlak hiervoor hadden besproken dat hun voorkeur uitgaat naar René. Baldr legt uit dat hij is gaan twijfelen omdat hij zich niet wil aansluiten bij het groepje van Chipp. Dit gebeurt volgens Baldr wel als hij voor René kiest. Beau vindt het een lastige situatie. We moeten in ieder geval niet tegenover elkaar komen te staan merkt Baldr verder op. Beau vindt dat ze genoeg reden heeft om Linda weg te sturen. Ze heeft me gekwetst legt ze uit. Daarnaast wil ze niet meedoen aan het spel dat het kamp van Linda speelt. Het lijkt er dan ook op dat Beau bij haar keuze blijft. Baldr daarentegen, twijfelt nog steeds.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *