Ivan denkt dat René een vies spel speelt en vertrouwt hem niet

Ivan denkt dat René een vies spel speelt en vertrouwt hem niet

René en Ivan staan samen in de keuken als Ivan een bijzondere uitspraak doet. Ik zeg je nu al, als je dit overleeft, dan ga ik heel goed voor jou uitkijken begint Ivan. Waarom? wil René weten. Ivan zegt hier zijn redenen voor te hebben. Je speelt het spelletje overduidelijk mee terwijl je zegt dat je dat niet doet legt hij verder uit. René kan zich hier niet in vinden. Ik heb mijn pijlen twee keer gericht op mensen die ik liever zie vertrekken gaat hij verder. Daarnaast vindt hij dat er ook een spelletje tegen hem is gespeeld. Ivan ontkent dit maar René is hiervan overtuigd. Je speelt een vies spel benadrukt Ivan. Het wordt een welles nietes spelletje tussen de twee waar ze niet uitkomen. Ivan is ervan overtuigd dat René een complot heeft gevormd met het groepje van Chipp, René blijft dit ontkennen. Krijgt dit nog een vervolg?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *