René moet Utopia verlaten

René moet Utopia verlaten

De groep komt bij elkaar, tijd om te kiezen. Wie van de genomineerden moet Utopia verlaten? Wordt het Linda of wordt het René? Iedereen moet een positieve stem uitbrengen en daarmee stemmen op de persoon die hij of zij graag ziet blijven in Utopia. De persoon met de minste stemmen moet vandaag nog vertrekken.

Chipp doet wederom het woord en vertelt de groep wat er gaat gebeuren. Linda en René nemen plaats tussen de zuilen, waar de rest van de bewoners zijn of haar amulet aan moet hangen. Als eerste is Madilia aan de beurt. Ze zegt dat haar stem niet verrassend is en naar Linda gaat. Je bent het mooiste wat mij in Utopia is overkomen voegt ze er liefdevol aan toe. Ik wil je echt niet weg hebben benadrukt ze, waarna ze haar amulet bij Linda haar zuil ophangt. Romy is de volgende. En zegt dat zij heeft gekozen voor iemand waarvan ze vindt dat hij of zij nog niet klaar is in Utopia en ze kiest voor Linda. Na Romy volgt Billy. Ook zij kiest voor Linda, omdat ze houdt van Linda haar directheid en hart voor Utopia. Demi is de volgende. Zij kiest voor René omdat ze Linda gisteren heeft genomineerd. Na Demi is Fay aan de beurt. Ondanks dat ze wel eens problemen heeft gehad met René, kiest ze toch voor hem. Beau is de laatste vrouw die aan de beurt is. En zegt dat ze, na alles wat er afgelopen week is gebeurd, niet voor Linda kan kiezen. Dus ik kies voor René legt ze uit.

Chipp is de eerste man die aan de beurt is. Ook al wil ik soms je kop eraf hakken, jij bent een ras Utopiaan legt hij uit, waarna hij zijn amulet ophangt bij René. Mehmet is de volgende en hij stemt zonder veel uitleg voor Linda. Na Mehmet is Cemal aan de beurt. Hij zegt dat hij het een moeilijke keuze vindt. Dit omdat Linda en René allebei echte Utopianen zijn. Toch kiest Cemal voor Linda, omdat hij haar de afgelopen tijd meer heeft gezien. Dan is Ivan aan de beurt. Ook zijn stem gaat naar Linda want jij bent onterecht genomineerd en dat vind ik not done legt hij uit. Na Ivan komt Bas, die op René stemt. Baldr is als laatste aan de beurt en is degene die de bepalende stem heeft. Baldr vertelt dat hij tot het laatste moment heeft getwijfeld. Jullie verdienen allebei een plek in de finale maar ik moest een keuze maken. Mijn keuze is gevallen op Linda zegt hij, waarna hij zijn amulet bij haar neerhangt. De tranen springen direct in Linda gaar ogen en Madilia slaat haar handen voor haar mond. Het woord is daarna aan René. Hij zegt dat hij enorm heeft genoten van zijn tijd in Utopia. Hij heeft het merendeel van zijn doelen behaald en hij heeft enorm veel geleerd. Ik vind jullie een geweldige groep mensen vervolgd hij tevreden tegen de groep. Na René zijn mooie woorden is het tijd om zijn spullen te gaan pakken. Zijn avontuur in Utopia zit erop.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 113    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *