X

Linda vindt Chipp, Demi en Fay hartstikke vals

Nadat Romy een gesprek met Ivan heeft gehad loopt Romy naar de vide om met Madilia en Linda te kletsen. Romy doet verslag van wat er precies allemaal is voorgevallen voordat Ivan Linda aansprak op de voorbereiding. Volgens haar gooide Chipp voor de grap een balletje op dat niemand zich aan de planning hield. Ivan nam dit serieus waarop hij vervolgens Linda aansprak. En toen zaten zij te lachen gaat Romy verder, doelend op Demi, Fay en Chipp. Die vinden het prachtig dat jullie gezeik hebben voegt ze geïrriteerd eraan toe. Ze zijn hartstikke vals antwoordt Linda. Volgens haar zijn Chipp en de tweeling bezig met stoken om zo meer bewoners bij hun front te krijgen. Ik ben er gewoon helemaal klaar mee eindigt Romy.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4.3/5]

Reacties (2)

  • De drieling krijgt nu alles over zich heen terwijl de meesten tactisch stemmen.Madi en Linda doen hetzelfde hypocriet hoor.Romy blijf jezelf....de drieling en Beau zijn helemaal niet aan het stoken.

X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings