Linda vindt Chipp, Demi en Fay hartstikke vals

Linda vindt Chipp, Demi en Fay hartstikke vals

Nadat Romy een gesprek met Ivan heeft gehad loopt Romy naar de vide om met Madilia en Linda te kletsen. Romy doet verslag van wat er precies allemaal is voorgevallen voordat Ivan Linda aansprak op de voorbereiding. Volgens haar gooide Chipp voor de grap een balletje op dat niemand zich aan de planning hield. Ivan nam dit serieus waarop hij vervolgens Linda aansprak. En toen zaten zij te lachen gaat Romy verder, doelend op Demi, Fay en Chipp. Die vinden het prachtig dat jullie gezeik hebben voegt ze geïrriteerd eraan toe. Ze zijn hartstikke vals antwoordt Linda. Volgens haar zijn Chipp en de tweeling bezig met stoken om zo meer bewoners bij hun front te krijgen. Ik ben er gewoon helemaal klaar mee eindigt Romy.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. simone at 00:30

    De drieling krijgt nu alles over zich heen terwijl de meesten tactisch stemmen.Madi en Linda doen hetzelfde hypocriet hoor.Romy blijf jezelf….de drieling en Beau zijn helemaal niet aan het stoken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *