Mehmet geeft Ivan advies, hij moet meer loslaten

Mehmet geeft Ivan advies, hij moet meer loslaten

Mehmet neemt Ivan even mee naar buiten voor een goed gesprek. Mehmet laat hem weten dat het nergens voor nodig is dat Ivan zich druk maakt om de voorbereidingen. Het gaat goed komen verzekert hij. En begrijpt dat Ivan alles op tijd klaar wil hebben maar dit is volgens hem dan ook makkelijk haalbaar. Ik kan het gewoon niet loslaten antwoordt Ivan. Mehmet knikt maar legt uit dat Ivan niet anderen hoeft te sommeren op het feit dat ze niets doen. Het voelt alsof jij dingen moet zeggen gaat hij verder. Daarom ziet hij het als zijn taak om Ivan hierop te wijzen. Soms moet je water bij de wijn doen en erop letten hoe je dingen overbrengt eindigt hij wijselijk. Zal Ivan ook iets met dit advies doen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *