Billy, Linda en Madilia raken niet uitgepraat over de stokende drieling

Billy, Linda en Madilia raken niet uitgepraat over de stokende drieling

De voorbereidingen voor Live in de Loods, brengen enorm veel frustraties met zich mee. Billy en Linda zijn aangesproken door Ivan omdat ze zich volgens hem niet aan de planning hielden. Op de vide praten Billy en Linda met Madilia erover na. Madilia vertelt dat Demi in de badkamer aan haar vroeg of ze lekker op haar gemak bezig was. Madilia reageerde daarop dat dit inderdaad zo was en dat dit ook wel een keer mag. Billy reageert verbaasd. Wat is er met hen aan de hand, joh vraagt ze over de tweeling en Chipp. Dat de drie kritiek hebben op dat Linda, Madilia en Billy hun ochtend rustig zijn begonnen, gaat er bij Billy niet in. Linda legt uit dat ze bezig zijn om te stoken en voegt eraan toe dat het drietal zelf vaak pas om tien uur uit bed komt. Billy knikt maar merkt op dat het stoken wel effect heeft, aangezien Ivan haar gelijk op de planning aansprak. Hier moet Linda haar gelijk in geven maar ze vraagt zich af of Ivan voor de vorm meespeelt of er daadwerkelijk in trapt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Heidy at 18:51

    De tweeling en Chipp zijn wel altijd op tijd met helpen als er een evenement is. Dat kunnen Linda en vooral Madilia niet zeggen, Die heeft uren nodig op alles op haar gezicht te plamuren. En degene die stoken zijn deze mutsen zelf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *