Romy kan het niet aanzien dat de drieling Beau probeert in te palmen

Romy kan het niet aanzien dat de drieling Beau probeert in te palmen

Bas en Romy zitten bij de koeien als ze kletsen over Chipp, Fay en Demi. Bas legt uit dat hij met de drie had besproken om op de vide te stemmen, omdat hij de bewoners van de vide niet vertrouwt en zij ze juist sterke tegenstanders vonden. Romy knikt en zegt het te begrijpen. En voegt eraan toe dat ze zelf helemaal klaar is met het drietal. Ze zijn Beau aan het inpalmen gaat ze verder met haar verhaal. Dat kan Romy niet aanzien. Het ergste is nog dat Beau ervoor lijkt te vallen. Beau trapt er met haar puppyogen in vervolgd ze sip. Bas slaat een troostende arm om zijn mede bewoner heen, waarna ze weer naar de loods lopen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. hennie at 07:50

    zie linda romy en beua altijd hezig twins met poederdoos en roddelen als demi of fay weggat neem andere zusje gelijk mee dan staat chipp niet sterk meer ook zon egogozer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *