Romy en Billy groeien vriendschappelijk weer naar elkaar toe

Romy en Billy groeien vriendschappelijk weer naar elkaar toe

De laatste tijd ging het minder goed tussen Billy en Romy. Dit omdat Romy vond dat Billy te fanatiek met het spel bezig was. Nu Billy zich heeft teruggetrokken uit het spel, lijkt het weer beter te gaan tussen de twee. Buiten op de schommelbank praten ze erover. Ik vind het zo fijn dat het weer oké is tussen ons zegt Romy. Dat Billy de knop heeft omgezet en zich heeft teruggetrokken uit het spel, doet haar erg goed. Billy knikt en zegt dat ook zij merkt dat het nu beter gaat tussen Romy en haar. Ik wist ook weer dat het weer zou komen voegt ze eraan toe. De twee zijn het erover eens dat het veel gezelliger in Utopia is als ze hechte vriendinnen zijn. Hoelang zal het deze keer goed blijven gaan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. chagija at 16:08

    Billy ik zou me bedenken met die romy want romy is zo’n vals serpent Als ze je slecht kan maken doet ze het ze is zo jaloers op jou Niet doen billy krijg je spijt van

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *