Ivan uit zijn frustraties, de houding van Linda staat hem niet aan

Ivan uit zijn frustraties, de houding van Linda staat hem niet aan

Terwijl Linda haar frustratie uit bij Madilia, vertelt Ivan aan Romy wat hem dwars zit. Ivan is namelijk niet blij met hoe de voorbereidingen van Live in de Loods verlopen. Waarom moet alles op het laatste moment gedaan worden? zucht hij. En legt uit dat als de bewoners eerder waren begonnen, ze op een rustige manier het evenement konden laten beginnen. Nu gingen Linda en Madilia eerst nog rustig sporten, tot zijn grote frustratie. Romy neemt het op voor Linda en Madilia en zegt dat de twee altijd uiteindelijk wel hun taken voldoen. Ivan knikt, dit weet hij wel maar dat hij een snauw van Linda terugkreeg toen hij haar aansprak, stuit hem tegen de borst.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *