Ivan is gestrest omdat niemand zich aan de planning houdt

Ivan is gestrest omdat niemand zich aan de planning houdt

De bewoners zijn nog altijd bezig met de voorbereidingen voor Live in de Loods. Er hangt netjes een planning in de woonkamer maar volgens Ivan houdt niemand zich hieraan. Samen met Baldr loopt hij naar het blaadje met alle verdeelde taken toe om deze vervolgens aandachtig te bestuderen. Niemand houdt zich aan de planning, behalve Bas en jullie zegt hij tegen Chipp en de tweeling. Hij en Baldr zijn op dit moment de versieringen aan het doen terwijl Beau, Rienk en Romy dit moeten doen. Baldr geeft het meteen door aan het drietal. Ondertussen laat Chipp plagerig aan Billy weten dat ze zich niet houdt aan de planning. Hoewel Chipp het grappig bedoelt, reageert ze gepikeerd. Waarom zit je zo op m’n huid reageert ze. Billy legt uit dat ze altijd haar taken volbrengt en zich aan de planning houdt. De opmerking van Chipp is dus onnodig. Chipp reageert lachend dat hij haar maar zat te jennen.

Na Ivan zijn opmerking dat niemand zich aan de planning houdt, uit Linda haar frustratie bij Madilia op de vide. Linda merkt op dat ze altijd meehelpt en voor deze ene keer met andere dingen bezig was. Als je altijd hard loopt en je doet het niet een keer doet, krijg je meteen herrie zucht ze. Madilia knikt en laat weten dat ze het eens is met haar. Zr denkt dat Ivan Linda aanspreekt, omdat hij gisteren zich ook al ergerde aan haar. En hij is altijd gestrest om evenementen eindigt ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *