Madilia en Linda verstoppen voedsel, ze zijn bang voor een lockdown

Madilia en Linda verstoppen voedsel, ze zijn bang voor een lockdown

Er is veel te doen in Utopia en dit leidt tot veel ideeën. Zo zijn Linda en Madilia zijn bang voor een lockdown en willen zich daar goed op voorbereiden. Begin deze week hebben zij extra eten ingekocht, zodat zij dit konden gebruiken mocht er een lockdown komen. Vandaag verstoppen zij het eten wat zij binnen hebben gekregen onder Madilia haar bed. Ik ga wel op de uitkijk staan zegt Linda terwijl ze in de trapopening staat. Wanneer zij zien dat er niemand naar de vide komt rennen de twee dames naar het bed, gooien het matras omhoog en leggen al het eten onder het matras. De twee gaan vervolgens verder alsof er niets aan de hand is. Hebben de twee een goed gevoel en gaat er echt een lockdown komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *