Ivan en Cemal hebben een discussie over een toilet

Ivan en Cemal hebben een discussie over een toilet

De bewoners organiseren veel evenementen en hierbij komt veel kijken. Ook de toiletten komen hierbij aan de orde omdat de bewoners graag het beste willen voor de gasten. Cemal komt daarom op het idee een toiletgebouw te huren inclusief toiletjuffrouw. Bezoeker kunnen dan een bandje kopen die ze moeten gebruiken voor het toilet. Cemal stelt dit vervolgens voor aan Ivan maar hij is het hier niet mee eens. Ik vind dat het gratis moet zijn legt hij uit. Cemal vindt dit geen goed idee omdat zij dan extra geld kwijt zijn aan het huren van een toiletgebouw. De twee belanden in een discussie en leggen beiden hun argumenten uit. Uiteindelijk wordt er besloten om later te kijken wat de beste optie is.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ruud at 12:54

    Je moet tegenwoordig over al betalen voor toilet. ..ook in een restaurant maar dat zien de mensen niet zitt gewoon in de prijs begrepen. ..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *