De bewoners gaan brak aan de slag met de voorbereidingen van live in de loods

De bewoners gaan brak aan de slag met de voorbereidingen van live in de loods

De bewoners hebben afgelopen avond een feestje gehad om de verjaardag van Demi en Fay nog te vieren. Beau en Romy praten op deze nieuwe dag erover na. Beau vertelt dat sommige mede bewoners het erg laat hebben gemaakt en iets te diep in het glaasje hebben gekeken. Die worden nog lang niet wakker dus, ik wens ze veel succes vandaag lacht Romy. En laat weten dat ze blij is dat ze zelf vroeg naar bed is gegaan. Billy komt er aan lopen en sluit zich bij deze opmerking aan. Vanavond staat er namelijk een Live in de Loods op de planning, dus de bewoners moeten flink aan de slag.

Niet veel later is de eerste activiteit daar. Zo halen Bas en Romy alle kratten drank op bij de poort en brengen ze samen naar de bar. Het is nogal veel en de twee proberen te bedenken hoe ze alles tegelijkertijd naar de loods kunnen sjouwen. Met twee karren vol kratten met flessen drank rijden ze even later naar binnen. Fay praat met Beau na over het feestje. Het was echt heel gezellig zegt Fay opgetogen. En merkt op dat ze nog de bar moet opruimen vandaag maar dat was het allemaal waard. Vervolgens besluiten de dames Demi wakker te maken, die nog brak ligt te slapen in het huisje van Beau. Fay begint vrolijk op bed te springen om haar zusje wakker te maken. Alsjeblieft zeg zucht Demi met een krakerige stem. De tweeling besluit om de loods in te gaan om te ontbijten. Beau gaat ondertussen helpen met de versiering. De hele loods hangt ondertussen al vol met blauwe slingers en blauwe ballonnen, volledig in het thema van de Live in de Loods.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *