Linda is helemaal klaar met Ivan en vindt Beau nep

Linda is helemaal klaar met Ivan en vindt Beau nep

Linda en Ivan hebben gisteren een kleine discussie gehad omdat Ivan te laat was met het bestellen van zijn boodschappen. Linda vond dit vervelend en sprak hem hierop aan. Ivan heeft beloofd te helpen met het opruimen van te boodschappen, als compensatie voor zijn nalatigheid. Afgelopen avond moesten de boodschappen worden opgehaald bij de poort maar Ivan zit nog te kletsen met Beau, tot ongenoegen van Linda en Madilia. De twee kunnen niet geloven dat Ivan en Beau constant met elkaar aan het praten zijn. Wat drank wel niet met je kan doen zegt Linda cynisch tegen Madilia. Madilia is het met haar eens maar het is zijn eigen verantwoordelijkheid, hij heeft een vriendin voegt ze eraan toe. De twee vinden Beau nep en snappen niet dat zij nu slijmt bij Ivan nu ze een drankje op heeft. Als hij niet de boodschappen doet, heb ik mij echt dik vergist vervolgd Linda boos, doelend op Ivan. Tijdens het gesprek komt Ivan met de boodschappen binnen en begint ze op te ruimen. Ivan voelt de spanning en maakt dat hij wegkomt nadat hij de boodschappen heeft opgeruimd. Tyf maar op, ik ga dit spel winnen sluit Linda het gesprek af met Madilia. Hoe zal dit aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. chagija at 13:54

  Hoop dat ze in haar werk als maatschappelijk werk wel te vertrouwen is maar ik zou er geen vertrouwen meer in hebben. Gewoon ziekelijk jaloers op iedereen die met Ivan praat, echt niet normaal Hoop dat Ivan dat op tijd ziet wat een eng mens dat is Absoluut geen redding waard geweest beter eruit gestemd zo’n engerd

 2. Ruud at 12:49

  En dat is een maatschappelijke werkster pfff wat zullen de mensen die met haar werken hier van schrikken zeg hoe ze is jaloers en praat over iedereen …lekker ze een medewerkster

 3. joke gotte at 12:30

  Wat een stelletje gemenerikken blijf nog netjes de grootste bedriegers van Utopia Jalozie doet en hoop maar wat erg zijn die twee ze weten niet van ophouden en weer Beau die ze moeten hebben .Die hebben nodig hulp nodig

 4. Bep at 12:23

  De jaloezie is te groot bij Linda en dat zal haar nekken.
  Ik hoop dat Ivan het snel door heeft.
  Want Linda maar hem haar eigendom zo.
  Mafklapper is ze toch he

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *