Het verlate verjaardagsfeest van Demi en Fay is gezellig verlopen

Het verlate verjaardagsfeest van Demi en Fay is gezellig verlopen

Na alle onenigheid is het toch nog goed gekomen. Als alles klaar staat is het tijd voor het verlate verjaardagsfeest van Fay en Demi. De tweeling heeft een deel van de woonkamer versierd en de DJ is aangekomen. Er worden lekkere nummers gedraaid en al hoewel de bewoners even moeten inkomen wordt er volop gedanst. Madilia en Linda blijven echter rustig op een barkruk zitten. De bewoners zien op en top uit en een aantal van hen draagt zelfs een masker, zo ook Demi en Fay. De twee zusjes lijken het naar hun zin te hebben en dansen de woonkamer rond. En zo was het een leuke avond in huize Utopia!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Heidy at 18:40

    Natuurlijk zullen de twee grootste zuurpruimen van Utopia niet meedoen, gelukkig maar anders verpesten ze het feest nog. Nu kan je ze gewoon negeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *