De voorbereidingen voor het verlate verjaardagsfeest van de tweeling verloopt niet vlekkeloos

De voorbereidingen voor het verlate verjaardagsfeest van de tweeling verloopt niet vlekkeloos

De voorbereidingen voor het verlate verjaardagsfeest van Demi en Fay verloopt niet helemaal vlekkeloos. De tweeling heeft hun ballonnen opgehangen en gaan dan zichzelf klaarmaken voor hun feestje. Terwijl ze zich aan het opmaken zijn in de badkamer, komt Chipp binnen. Hij merkt op dat nog niets is klaargezet voor het feestje. Demi en Fay reageren geïrriteerd, boos stampt Fay mee met Chipp naar de woonkamer waar hij uitlegt hoe hij alles neer zou zetten. Als Fay weer een diepe zucht slaakt, geeft Chipp het op. Laat dan maar, dan is het goed zo zegt hij. Geïrriteerd loopt Fay weer terug de badkamer in, waar ze verder kibbelt met Demi. Eerst zegt hij dat hij niet wil helpen en dan gaat hij nu aanwijzingen geven zegt Demi. De twee discussiëren nog door over de indeling van de woonkamer, totdat Fay het afkapt. Laat nou maar gewoon, f*ck it snauwt ze. Of het feest gezellig is verlopen lees je zo terug in een nieuw nieuwsbericht…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *