Demi en Fay vieren vanavond hun verjaardagsfeest in Utopia

Demi en Fay vieren vanavond hun verjaardagsfeest in Utopia

Demi en Fay zijn een tijdje geleden jarig geweest en vanavond vieren ze dit. De tweeling heeft zelfs een DJ geregeld en hopen op een gezellige avond. Samen bereiden ze alles voor. Zo blazen ze ballonnen op en plaatsen ze grote ballonnen met de letters van hun namen. De rest van de bewoners zit in de keuken te kletsen over van alles en nog wat. Demi en Fay moeten het dus alleen doen. Heb je er wel zin in vraagt Fay aan Demi. Jawel antwoordt Demi. Na een tijdje komen Romy, Billy en Bas toch even kijken hoe de voorbereidingen gaan. Zal het een geslaagd feestje worden? We komen er wellicht nog wel op terug…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *