Beau en Demi speculeren over de naderende nominaties, worden Romy en Cemal genomineerd?

Beau en Demi speculeren over de naderende nominaties, worden Romy en Cemal genomineerd?

Beau en Demi zijn in het huisje van Beau als Demi vertelt dat Linda weer een beetje met haar praat. Sinds de afgelopen nominaties, waarbij Chipp en de tweeling op Linda hebben gestemd gaat het niet goed tussen hen en Linda. Ook Madilia is niet blij met het drietal en de vriendschap met Romy lijkt ook bekoeld. Beau en Demi zijn ontzettend benieuwd wie er volgende week genomineerd worden. Nu heb je steeds gehad dat je misschien met een van de twee wat meer hebt, dan is de keuze makkelijk merkt Beau op.  Maar straks is dat niet meer voegt ze er verder aan toe. De twee speculeren over tweetallen die op de bank kunnen komen. Romy en Cemal of jij en Fay zegt Beau. Dat zien we dan wel weer antwoordt Demi. De twee hopen in ieder geval dat de sfeer in de groep wat beter zal worden. Wie maakt er volgens jou kans om volgende week genomineerd te worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. Bep at 10:07

  Ik denk toch Linda weer .
  Ze is te jaloers als iemand met Ivan praat let maar eens op.
  Dat maakt haar niet geliefd meer.

 2. Heidy at 09:27

  ik denk Billy. Cemal en Baldr hebben voor de tweede keer vol op Billy gestemd als ze dat a.s. maandag weer doen, met misschien de stemmen van Chipp, twins en Beau en Bas erbij zit ze zo op de bank waarschijnlijk samen met een van de twins, ben ik bang.

 3. cor van de haar at 07:56

  en waarom zegt beau niet ik heb nu wat met johan met die opmerkingen over haar en emal of ben ik de enigste die dat ziet of is alle aandacht goed en is ze dus inderdaad AANDACHTSGEIL!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *