Oud Utopia bewoner René laat de groep achter met een factuur

Oud Utopia bewoner René laat de groep achter met een factuur

René heeft een tijdje terug Utopia verlaten, maar wilde voor zijn vertrek graag een tweede salsa evenement organiseren. Dit kan helaas niet doorgaan omdat hij niet meer in de mini samenleving woont. Toch heeft hij danslessen en een dansleraar geregeld voor tijdens het evenement. Hier komen de bewoners achter en ze zijn hier niet over te spreken. Dit is niet in de bv vergadering besproken zegt Linda nadat Fay naar haar is toegerend met de factuur. Linda vindt het vreemd dat René toch afspraken met de dansleraar heeft gemaakt, terwijl andere bewoners hier geen toestemming voor hebben gegeven. Wauw reageert Mehmet nadat hij de rekening onder ogen krijgt. Hoe zal dit opgelost worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 42    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. saskia at 13:04

  Ruud, jij hebt duidelijk iets tegen Ivan.
  De enige hier waar ik van kan zeggen een echte utopiaan.
  Oprecht, hij helpt ook echt iedereen.
  Veel mensen kennis heb jij niet.

  Ruud, een advies, je moet door je eigen jaloezie niet anderen in een slecht daglicht brengen.

 2. Ruud at 07:36

  Mooi cadeau weggeven rene klasse gedaan man …lekker dan heeft die Ivan te minste geen winst een keer de geld wolf…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *