Cemal bedenkt een spel zodat de bewoners de waarde van hun spullen kunnen bepalen

Cemal bedenkt een spel zodat de bewoners de waarde van hun spullen kunnen bepalen

Het einde van Utopia komt eraan en dit houdt de bewoners elke dag bezig. De winnaar van Utopia kan de inhoud van de pot winnen en daarom wil de groep graag de pot spekken. De bewoners hebben al een tijdje het idee alle spullen in de loods te gaan verkopen maar niemand weet de waarde hiervan. Cemal wil graag een spelelement maken, zodat bewoners een indicatie krijgen van de waarden van de spullen. Hij roept de bewoners dan ook samen om een presentatie te laten zien die hij heeft gemaakt. Hij heeft enkele foto’s gemaakt en hierin vraagt hij aan de bewoners of zij de waarden kunnen schatten van de spullen. Iedereen doet enthousiast mee en bedenkt hoeveel alles waard kan zijn.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *