Mehmet en Romy bespreken de vieze actie van de drieling waardoor ze het voor zichzelf hebben verpest

Mehmet en Romy bespreken de vieze actie van de drieling waardoor ze het voor zichzelf hebben verpest

Afgelopen maandag hebben Demi, Chipp en Fay vol gestemd op Linda, waardoor zij genomineerd werd. Volgens Romy hebben zij René overgehaald om mee te doen en dit vindt ze niet kunnen. Ze bespreekt de situatie met Mehmet. Het wordt steeds viezer merkt Romy op. Mehmet antwoordt dat ze dan maandag misschien het een en ander maar moeten schoonmaken. Ivan was er ook helemaal klaar mee gaat Romy verder. Mehmet begrijpt dat wel. Voor mij hebben ze het verpest legt hij verder uit. Ook Romy is niet zo te spreken over de actie van de drieling. Het had echt niet gehoeven vindt ze. René was eerst hun aartsvijand en toen hebben ze hem overgehaald om op Linda te stemmen gaat ze verder. De twee zijn het erover eens dat het tactisch stemmen voor hen allebei niet hoeft. Gaat de drieling de volgende nominatie veel stemmen krijgen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. Hans at 09:30

    Daar geloof ik niks van Cor want Romy is altijd heel royaal naar anderen toe.
    En zeker naar Cemal daar is ze heel gek mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *