Bas sluit Chipp op in een dixi

Bas sluit Chipp op in een dixi

Bas moet omdat hij een weddenschap om de bokswedstrijd heeft verloren, vandaag de hele dag de” bitch” van Chipp zijn. Maar Bas zou Bas niet zijn als hij deze rollen niet zou proberen om te draaien. Wanneer hij en Beau van Chipp de dixi die op het Utopia terrein staat moeten schoonmaken slaat hij toe. Snel sluit hij Chipp op in het toilet, dat hij even later probeert om te duwen samen met Ivan. Vanuit de dixi klinken van allerlei kreten. Er zitten hier spinnen schreeuwt Chipp uit. Regelmatig duwt hij tegen de deur van het toilet maar zonder resultaat. Het slotje dat Bas om de deur heeft gedaan is niet zomaar te openen. Als Fay te hoort wat er zich afspeelt in het toilet, gaat ze snel naar Chipp toe. Maak je niet druk drukt Chipp haar op het hart, terwijl hij rustig in de dixi blijft zitten. Als even later Bas terugkomt om Chipp te bevrijden, wil Chipp één ding van hem weten. Blijf je mijn bitch? roept hij naar hem. Bas antwoordt rustig dat hij dat blijft, waarna hij bevrijd wordt uit zijn benarde positie.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *