Romy is fel tegenstander van tactisch stemmen en gaat het gesprek met Madilia erover aan

Romy is fel tegenstander van tactisch stemmen en gaat het gesprek met Madilia erover aan

Madilia en Romy zitten vanmiddag samen op een bankje als de nominaties ter sprake komen. Romy vertelt aan haar dat ze tegen Fay, Demi en Chipp heeft gezegd dat ze beter niet tactisch kunnen stemmen omdat ze anders een doelwit worden. En toch hebben ze het gedaan legt ze uit aan Romy. Ook Madilia kan niet begrijpen dat de drieling vol op Linda heeft gestemd. Eerst waren ze altijd negatief over René en toen mocht hij ineens blijven voegt ze er verbaasd aan toe. Romy geeft aan dat Demi en Fay haar verteld hebben dat ze niet tactisch hebben gestemd maar juist hun gevoel hebben gevolgd. Madilia en Romy geloven hier echter niet veel van. Als je tactisch stemt, geef het dan tenminste toe benadrukt Madilia. Romy is een fel tegenstander van tactisch stemmen. Weet je wat het is? Ik wil niet dat er afspraken gemaakt worden om op iemand te stemmen. Als ik dat merk ben je gewoon de lul. Als je dat doet ben je voor mij geen Utopiaan van de eeuw besluit ze stellig.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Heidy at 18:29

    romy stemt zelf ook tactisch, dat doet iedereen, of gaat dat doen. Je gaat toch stemmen op degene met wie je het minste heb, tenminste dat zou ik ook gedaan hebben. Daarna wordt het steeds moeilijker om te stemmen omdat degene die er dan nog inzitten wel iets voor je te betekenen hebben. Madilia en Linda hebben toch ook tactisch gestemd om René weg te krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *