Linda is geïrriteerd doordat Ivan zich niet aan de afspraken houdt en spreekt hem aan

Linda is geïrriteerd doordat Ivan zich niet aan de afspraken houdt en spreekt hem aan

Linda doet al een tijdje de boodschappen in Utopia maar dit gaat niet altijd even goed. Ivan is te laat geweest met zijn boodschappenlijst in te leveren bij Linda, waardoor zij pas laat de boodschappen binnen krijgt. Dit vindt zij vervelend omdat zij dan in het donker de boodschappen uit moet pakken. Linda spreekt Ivan hier dan ook op aan maar hij lijkt zich van geen kwaad bewust. Ik sta vanavond de boodschappen in het donker te doen, omdat jij het niet op orde hebt, vriend begint Linda licht geïrriteerd tegen Ivan. Ivan antwoordt dat hij de boodschappenlijst heeft doorgegeven aan Madilia, maar Linda geeft aan dat dit te laat is. Het is gewoon f*cked up vervolgd Linda terwijl ze klaar lijkt te zijn met het gesprek. Linda lijkt steeds geïrriteerder te worden. Als jij die lijst niet inlevert, hoe moet ik dan ruiken wat je nodig hebt? Uiteindelijk bestelt Linda zuchtend toch nog de boodschappen voor Ivan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Heidy at 18:33

    Ze zou niet eens durven om zijn boodschappen niet te bestellen. Wat ze bij de andere bewoners wel heeft gedaan toen die te laat waren met het inleveren van hun lijstje. Eng mens die Linda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *