Madilia en Romy twijfelen erover om Rienk weg te sturen uit Utopia

Madilia en Romy twijfelen erover om Rienk weg te sturen uit Utopia

Rienk is te gast in Utopia en alle bewoners vinden dit een leuke bijkomstigheid. Toch zijn de laatste tijd de meningen verdeeld over de betrokkenheid van Rienk bij de bewoners. Niet iedereen vindt dat Rienk zich mag bemoeien met de stemmingen en hebben hier al iets over gezegd tegen hem. Madilia en Romy hebben hier ook hun mening over. Hij heeft een goed hart maar soms is het niet nodig je te mengen in bepaalde situaties legt Madilia uit aan Romy, die het volledig met haar eens is. Romy vindt dat hij te gast is en zich dus niet moet bemoeien met de bewoners en hun stemmen. Is het nodig je te mengen in deze situatie vraagt Madilia zich hardop af. Toch wil ze niet dat Rienk vertrekt. Romy geeft aan dat zij twijfelt Rienk uit Utopia te sturen. Hij zit de hele tijd in mijn buurt als ik iets aan het bespreken ben voegt ze eraan toe. Zullen Madi en Romy hem naar huis sturen volgende week?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Heidy at 18:31

    Ik zou als ik Rienk was, lekker zelf vertrekken. Ik zou daar geen minuut langer meer willen blijven. Mijn spullen pakken en de fiets en gewoon wegfietsen.

  2. Peter at 18:17

    Rienk is gewoon Rienk, bloedje irritant was ie het eerste jaar al…. Gewoon vertrekken maar. Al was ik ook verbaast dat Ivan m zomaar de poort binnen kreeg, waarom mag hij dit regelen?

  3. Corry Weijermans at 16:06

    Wegsturen hij gedraagt zich niet als een gast maar als een betweterige persoon die zich overal mee bemoeit waar hij niets mee te maken heeft. Als ze verstandig zijn sturen ze hem heel vlug weg, want die gaat nog voor heel veel narigheid zorgen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *