Beau, Demi en Fay bespreken de minder gezellig wordende sfeer in Utopia

Beau, Demi en Fay bespreken de minder gezellig wordende sfeer in Utopia

De nominaties zijn al twee weken aan de gang en dit is volgens Demi en Fay niet echt bevorderlijk voor de sfeer in de loods. Demi en Fay besluiten dit te bespreken met Beau. De sfeer is niet fijn, iedereen is op zijn hoede begint Fay het gesprek met Beau. Ze snapt de tweeling direct en voelt ook de spanning in de loods. We gaan elkaar dingen kwalijk nemen voegt ze eraan toe. Fay geeft aan het voor zichzelf leuk te maken in de loods en zich weinig aan te trekken van de sfeer. Ook Beau laat weten dat het jammer zal zijn als Utopia wordt afgesloten met een vervelende sfeer. Je merkt dat het anders is in de groep herhaalt Fay nogmaals. Het valt de tweeling en Beau op dat er groepjes ontstaan met mensen die voorheen niet met elkaar omgingen. Maar dat moet iedereen voor zichzelf kiezen benadrukt Fay. Het wordt nog heel vermoeiend eindigt bevestigd Beau het gesprek met de tweeling.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Corry Weijermans at 16:12

    Als Beau verstandig is houd ze zich ver uit de buurt van de drieling, en bespreekt ze niet alles met hun. Want dat gaat zeker haar kop kosten! Dat ze zich heel erg gekwetst voelt door Linda dat begrijp ik heel goed. Gelijk na de stemmingen toen ze wist dat ze kon blijven , begon ze al weer over Beau te roddelen. Linda denkt nu veilig te zitten gezien hoe het is gegaan met de stemmingen, en wie er op haar gestemd had om te blijven. Maar die bemoeial moet heel vlug naar huis, ik word dood ziek van die arrogante chagrijnige kop van haar. Wie denkt ze wel niet dat ze is daar in Utopia????? Moeder Overste van Utopia en denkt dat ze onmisbaar is, en dat klein kind van een Madie die huppelt er maar achter aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *