Het centraal van 22 maart

Het centraal van 22 maart

De bewoners hebben weer een centraal gehad. In dit bericht lees je de belangrijkste punten van 22 maart terug. Fay opent het centraal en geeft het woord direct aan Linda, die vertelt dat er geen bijzonderheden zijn omtrent de financiën. Er wordt besloten dat het overgebleven zakgeld naar de bv zal gaan. Al snel hebben de bewoners het over de Utopiaanse uitverkoop en over hoe dit het beste kan worden aangepakt. Ook komt de bokswedstrijd ter sprake en wordt deze uitgebreid geëvalueerd. Wat ging er goed en wat kan er beter? Morgenavond vindt de Live in de Loods plaats. Ivan deelt draaiboeken uit waarin staat wat er nog moet gebeuren en wie waar verantwoordelijk voor is. De bewoners lezen deze aandachtig door en maken waar nodig opmerkingen. Al snel wordt er besloten om te gaan beginnen met de voorbereidingen voor morgenavond en dit weekend, omdat de bewoners een paar drukke dagen te wachten staan. Na een kort en rustig centraal gaat de groep weer uit elkaar.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *