X

Madillia heeft een verrassing voor de zeer gespannen Linda

Madilia besluit Linda extra in de watten te leggen. Mogelijk is het ook haar laatste dag in Utopia. Daarom heeft ze als verrassing een picknick voor haar klaargemaakt. Als alles klaar staat roept ze Linda bij zich en kan de picknick in het zonnetje beginnen. Linda is overduidelijk blij met de verrassing en reageert enthousiast. Wat heb je allemaal neergezet? Wil je me aan het huilen maken? vraagt ze emotioneel aan Madilia. Madilia zegt haar dat ze wat leuks voor Linda wilde organiseren omdat het zo’n spannende dag is. Ik sta altijd achter je legt ze verder uit. Linda is zichtbaar aangedaan en bedankt haar voor het lieve gebaar. Samen met Madilia en Ivan geniet ze van het eten.

Wat later zit Linda al voor langere tijd te huilen. Hier en daar ziet ze groepjes ontstaan en ze weet donders goed waar de gesprekken over gaan. Cemal heeft heel lang met Baldr zitten praten concludeert Linda. Maar ik ben het meest benieuwd wat Beau gaat doen gaat Linda verder. Madilia vindt dat als Beau niet voor Linda kiest, ze een wraakzuchtig persoon is. Dan onthoudt ze veel te veel dingen gaat ze verder. Toch kunnen de twee dames het zich niet voorstellen dat Beau niet voor Linda kiest. Wat heeft ze nou met René vraagt Madilia. Ik kan het met gewoon niet voorstellen vult ze vervolgens aan. Of de dames gelijk krijgen dat moet nog blijken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.9/5]
X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings