X

Romy kan het niet aanzien dat de drieling Beau probeert in te palmen

Bas en Romy zitten bij de koeien als ze kletsen over Chipp, Fay en Demi. Bas legt uit dat hij met de drie had besproken om op de vide te stemmen, omdat hij de bewoners van de vide niet vertrouwt en zij ze juist sterke tegenstanders vonden. Romy knikt en zegt het te begrijpen. En voegt eraan toe dat ze zelf helemaal klaar is met het drietal. Ze zijn Beau aan het inpalmen gaat ze verder met haar verhaal. Dat kan Romy niet aanzien. Het ergste is nog dat Beau ervoor lijkt te vallen. Beau trapt er met haar puppyogen in vervolgd ze sip. Bas slaat een troostende arm om zijn mede bewoner heen, waarna ze weer naar de loods lopen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.9/5]

Reacties (3)

  • Nee Romy jij laat je helemaal gek maken door linda en malidia doe eens je ogen en oren open

  • Hahaha Ruud, volgens mij moet jij je ogen openen.
    Je siet letterlijk wat er gebeurd en nog zie jij het niet.

  • zie linda romy en beua altijd hezig twins met poederdoos en roddelen als demi of fay weggat neem andere zusje gelijk mee dan staat chipp niet sterk meer ook zon egogozer

X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings