X

Volgens Chipp doet de terugkeer van Rienk Ivan op dit moment meer kwaad dan goed

Een tijdje geleden is Rienk als gast, teruggekeerd naar Utopia. Dit was op uitnodiging van Ivan, die hem via de mail heeft gevraagd om terug te komen. Chipp vertelt Mehmet in de middag dat hij het een grappig verhaal vindt hoe het is gelopen. Ivan heeft Rienk teruggehaald maar inmiddels is Rienk volgens Chipp degene die ervoor zorgt dat Ivan veel weerstand krijgt vanuit de groep. Volgens Chipp praat Rienk met veel bewoners en laat hij ze inzien dat Ivan zijn acties soms egoïstisch zijn. Als voorbeeld geeft hij Madilia. Zij stond achter Ivan, totdat ze veel met Rienk omging legt hij verder uit. Volgens Chipp doet de terugkeer van Rienk Ivan op dit moment meer kwaad dan goed. He is his pain in the ass eindigt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.2/5]

Reacties (2)

  • GOH CHIP HEEFT GELIJK IN DEZE RIENK IS EEN CHARLATAN EN GEBRUIKT HET WOORD DES HERE IJDEL VOOR ZIJN EIGEN VOORDEEL, HET IS EEN FLAPDROL DIE HEEL SNEL WEG MOET UIT UTOPIA HIJ BRENGT HAAT EN VERDERF EN ONGELUK

X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings