Volgens Chipp doet de terugkeer van Rienk Ivan op dit moment meer kwaad dan goed

Volgens Chipp doet de terugkeer van Rienk Ivan op dit moment meer kwaad dan goed

Een tijdje geleden is Rienk als gast, teruggekeerd naar Utopia. Dit was op uitnodiging van Ivan, die hem via de mail heeft gevraagd om terug te komen. Chipp vertelt Mehmet in de middag dat hij het een grappig verhaal vindt hoe het is gelopen. Ivan heeft Rienk teruggehaald maar inmiddels is Rienk volgens Chipp degene die ervoor zorgt dat Ivan veel weerstand krijgt vanuit de groep. Volgens Chipp praat Rienk met veel bewoners en laat hij ze inzien dat Ivan zijn acties soms egoïstisch zijn. Als voorbeeld geeft hij Madilia. Zij stond achter Ivan, totdat ze veel met Rienk omging legt hij verder uit. Volgens Chipp doet de terugkeer van Rienk Ivan op dit moment meer kwaad dan goed. He is his pain in the ass eindigt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. chagija at 13:26

    GOH CHIP HEEFT GELIJK IN DEZE RIENK IS EEN CHARLATAN EN GEBRUIKT HET WOORD DES HERE IJDEL VOOR ZIJN EIGEN VOORDEEL, HET IS EEN FLAPDROL DIE HEEL SNEL WEG MOET UIT UTOPIA HIJ BRENGT HAAT EN VERDERF EN ONGELUK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *