De groep weigert mee te doen aan de generale repetitie voor the last shownight

De groep weigert mee te doen aan de generale repetitie voor the last shownight

Romy en Demi organiseren een evenement, genaamd The Last Shownight. Alle bewoners moeten hiervoor oefenen, maar niet iedereen is enthousiast. Om nog een extra keer alles door te nemen, willen Demi en Romy vandaag een generale repetitie opvoeren maar dit willen niet alle bewoners. Ik moet heel de sluis nog vegen zegt Baldr chagrijnig tegen de twee. Demi en Romy zijn niet te spreken over de negatieve sfeer rondom het evenement. Ik vind dat niemand het serieus neemt zegt Demi gefrustreerd tegen Romy. Billy voelt zich aangesproken en probeert geïrriteerd uit te leggen waarom ze niet mee doet. Gisteren was ik zit en nu ben ik bezig met Baldr zijn huwelijk. Hier is Demi het niet mee eens. Dan had je het eerder moeten regelen. Zal de repetitie nog doorgaan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *