De bewoners willen Baldr geen cadeau geven voor zijn huwelijk

De bewoners willen Baldr geen cadeau geven voor zijn huwelijk

Beau en Billy zijn al lang bezig met het organiseren en plannen van Baldr zijn huwelijk. Morgen is het zover en daarom willen de twee alles op en top maken. Beau bedenkt zich ineens dat het misschien wel aardig zal zijn om een huwelijkscadeau te kopen voor Baldr en gaat het gesprek met andere bewoners aan om erachter te komen hoe zij hierover denken. Vind je niet dat we al genoeg hebben gedaan vraagt Mehmet aan Beau wanneer zij de vraag aan hem stelt. Beau vindt van wel maar wilde toch vragen wat de andere bewoners van haar idee vonden. Ik zal er niet aan bijdragen geeft Mehmet doet. Hij vindt dat er al veel tijd en energie heeft gezeten in de bruiloft. Daarnaast vindt hij dat Baldr laks is geweest met zijn eigen huwelijk. En dat moet je dan nu ook nog gaan belonen vervolgd hij verbaast. Ook Chipp vindt dat de bewoners al genoeg hebben gedaan voor Baldr. Linda sluit zich ook aan bij deze gedachten. Zal Baldr alsnog een cadeau krijgen voor zijn huwelijk?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *