Baldr bespreekt de planning voor zijn huwelijk met alle bewoners

Baldr bespreekt de planning voor zijn huwelijk met alle bewoners

Morgen is het huwelijk van Baldr maar de planning is nog niet helemaal rond. Niet alle bewoners weten wat ze morgen moeten doen en daarom vinden Beau en Billy het tijd voor duidelijkheid. Ze roepen de groep bij elkaar voor verheldering. Om stress weg te nemen bij Baldr, gaan we even een briefing doen begint Billy tegen de groep. Baldr neemt het woord over en vertelt wie wat moet gaan doen. Hij geeft iedereen taken, terwijl iedereen naar hem luistert. Baldr komt niet volledig uit zijn woorden, dus neemt Billy het van hem over. Er moeten 120 glazen klaar staan om te toasten gaat Billy verder met de taakverdeling. Madilia is verbaasd dat zij dit moet doen en in shock over het aantal glazen. De bewoners weten nu allemaal wat zij moeten doen. Zal het huwelijk goed verlopen morgen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Ruud at 23:18

    Madilia moet eens werken pff dan ligt ze donderdag de gehele dag op bed heb zo hard gewerkt zegt ze dan…lui mens is het gewoon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *