Wat gebeurde er in Utopia tijdens de avond van 6 maart?

Wat gebeurde er in Utopia tijdens de avond van 6 maart?

De bewoners zijn gisteren druk geweest met de voorbereidingen van het huwelijk van Baldr en zijn daarom afgelopen avond al erg moe. Beau is al vroeg naar bed en ook Cemal en Romy zijn van plan vroeg te gaan slapen. Demi, Fay en Chipp kletsen gezellig op de bank onder het genot van een drankje, want Chipp is morgen ook nog eens jarig. Ook is de rust tussen Ivan en Baldr wedergekeerd. Dit na een meningsverschil over het leiderschap van Ivan. Daarom is Ivan gewoon welkom op Bladr zijn bruiloft. Beau en Billy zijn tevreden met hun voorbereidingen en kunnen met een gerust hart gaan slapen. Hoe zal deze nieuwe dag en belangrijker nog het huwelijk van Baldr verlopen? We komen er vast en zeker uitgebreid op terug!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Fred at 09:43

    Ik hoop dat ze in gaan zien dat er een cadeau gekocht moet worden voor baldr en chipp anders gaan ze gewoon af ondanks dat ze een (hoop gedaan hebben).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *