Chipp is vandaag jarig en 24 jaar geworden!

Chipp is vandaag jarig en 24 jaar geworden!

Chipp is jarig! Vandaag is hij 24 jaar jong geworden en vannacht om even na twaalf uur heeft Fay haar vriend Chipp al verrast in het keetje. Voordat de twee gingen slapen heeft ze vrolijk voor hem gezongen en heeft ze zijn cadeautje aan hem gegeven. Op deze nieuwe dag is Fay ook al weer vroeg opgestaan om een ontbijtje te maken voor jaar jarige vriend. Nadat ze Demi en Romy heeft gehaald loopt het drietal met een tros ballonnen richting de slapende Chipp, die door de drie meiden wakker wordt gezongen. Het was een goed begin van de dag voor de jarige Job!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *